Vi välkomnar nya investerare

23 mars 2023

Vi är glada att berätta att vi nu stängt vår investeringsrunda och säkrat finansiering för fortsatt tillväxt och skalning av Habbie.

Vi välkomnar tre nya investerare till ägargruppen - DigitalWell Ventures, Per Wennture AB (Per Wennberg) och Magnus Jansson. Kapitaltillskottet på 2,8 MSEK ger oss möjligheter att stärka teamet genom nyanställningar och satsa ytterligare på försäljning, marknadsföring och utveckling.

Per Wennture

Per Wennture AB investerar i start up- och scale up-bolag med stor potential och ambitioner att växa snabbt internationellt på ett hållbart sätt. Huvudstrategi är att hitta företag med digitala lösningar som drivs av motiverade entreprenörer och bidra med rådgivning, tillväxtkomptens och långsiktigt partnerskap.

Magnus Jansson

Magnus Jansson är en privatinvesterare som gärna investerar lokalt och i företag ledda av rätt människor. Magnus ser potentialen och patientnyttan i att driva digitaliseringen inom sjukvården och vill vara en del i Habbies resa mot att förbättra livet för många människor.

DigitalWell Ventures

"Vi på DigitalWell Ventures är stolta över att vara investerare i Habbie och deras innovativa digitala plattform för rehabilitering och förebyggande träning. Habbies fokus på digital rehabilitering och motiverande träning för alla är en banbrytande lösning som verkligen adresserar framtidens behov inom hälsoområdet. Vi är entusiastiska över att stödja Habbie i deras resa framåt och ser fram emot att se hur Habbie kommer göra en verklig skillnad för många människor framöver!"

Vi välkomnar nya investerareTillbaka till nyheter