Välkommen, Ulrica!

9 november 2023

Habbie växer och välkomnar Ulrica Johansson, fysioterapeut med lång och bred erfarenhet från såväl regional och kommunal verksamhet samt från den privata sektorn. I närtid kommer hon bland annat arbeta med utformning av färdiga träningsprogram med fokus på rehabilitering och träning för äldre på boenden och i hemmen.

“Jag ser att vi kan förenkla för exempelvis äldreboenden att komma igång med vardagsträning. Jag vet att tiden inte alltid räcker till vare sig för personalen på boendena eller kommunernas fysioterapeuter att implementera detta. Bra övningar för balans och enkla styrkeövningar förebygger många fall och höjer livskvaliteten hos de äldre.”, säger Ulrica.

När Ulrica inte ser på barnens matcher i hockey och fotboll gillar hon att leva som hon lär genom att träna - främst löpning.

“Det som särskilt lockade mig till Habbie var att tjänsten verkligen erbjuder hjälp till ökad motivation. Jag brinner för ökad rörlighet då jag vet vilken nytta det gör om människor kommer igång och rör på sig”.

Vi på Habbie hälsar Ulrica varmt välkommen och gläds åt att kunna fortsätta utveckla tjänsten och skapa ännu mer nytta för både träning hemma och på boenden.

Välkommen, Ulrica!Tillbaka till nyheter